Hemstädning

Idag lever många stressiga liv och har svårt att få tiden att räcka till alla vardagssysslor, till exempel städning av hemmet. Att inte hinna med kan tyvärr skapa ännu mer spänningar och stress, men det finns en lösning på problemet. Genom att anlita hjälp med Hemstädning kan du komma hem till ett rent och fräscht hem.

Är det dyrt med städhjälp?

Att anlita hjälp med hemstädning behöver inte vara speciellt dyrt. Du har också möjlighet att jämföra olika företag genom att till exempel besöka recensionssajter eller fråga dina vänner och bekanta om de känner till något bra företag. Kom också ihåg att du har rätt att dra av arbetskostnaden med 50% med hjälp av RUT-avdrag.

Vilka sysslor kan städföretaget utföra?

Du kan beställa hemstädning av många olika slag, allt ifrån grovstädning till fönsterputs och flyttstädning. Att ha ett städföretag som kommer och städar hemma ungefär en gång i veckan brukar vara lagom för att alltid ha ett rent och fräscht hem. I en sådan basstädning är det bra om det ingår dammsugning, våttorkning av golv, dammtorkning och rengöring av badrum. Det går också bra att få hjälp med saker som fönsterputs.

Men varför ska man då anlita hjälp med städning? Borde man inte klara av det själv? Som vi skriver i början av texten lever många idag väldigt stressiga liv. Man har intensiva dagar på arbetet och vill sedan också hinna med fritidsaktiviteter som till exempel träning. Eftersom det bara finns 24 timmar på dygnet kan städningen bli ett ständigt dåligt samvete och en stress som hänger över en. Genom att anlita hjälp kan man minska på den stressen betydligt.

Hemstädning kan anpassas för alla hem

Oavsett om du bara behöver hjälp med storstädning eller om du vill ha en fast städning inbokad ungefär en gång i veckan så kan de flesta företag inom hemstädning hjälpa dig med det. Att få hjälp med städningen behöver inte bli dyrt. Ofta debiterar företagen per timme vilket gör att du enkelt kan anpassa städningen till det antal timmar du har råd med. Du har också rätt att använda RUT-avdraget när du anlitar städhjälp. Genom att anlita hjälp får du mer tid över till annat.

Hemstädning kan minska stressen i vardagen